lördag 21 juni 2014

whaddup Sweden

Nu är jag hemma i Malmö. Det blev till att börja jobba direkt, jobbar väl större delen av sommaren. Och annars hänger jag med den fina tjejen på bilden! Så det blir nog inte så mycket skrivet här. HÖRS sen hörni.

x

3 kommentarer:

  1. Hej du!
    Hittade din blogg och kände bara att jag måste skicka iväg en kommentar. I höst så flyttar jag nämligen (all by myself!) till Brighton för att plugga i ett år. Ser så mycket fram emot det och tänkte bara höra om du har några tips till en framtida Brightonbo. Älskar att fotografera så har du några bra fotoställen, eller kanske ett trevligt café jag måste besöka?
    Ha det fint, Joanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Åh vad kul att du skriver! Du kommer älska Brighton, det är världens bästa stad att vara ung i! Vad ska du plugga för något? Jag har bara sisådär en miljon tips, vi kan ju mötas upp för en fika så kan jag guida dig lite om du vill? Det finns liksom för mycket egentligen så det är bara att lära sig hitta och promenera runt runt runt! Du kan ju kika på bloggen om jag lagt upp nåt som verkar intressant och bara fråga! Att flytta dit är det bästa jag gjort i hela mitt liv!
      Ha det fint!

      Radera
  2. En fika låter supertrevligt! Jag ska plugga Creative Communication på Hove College, vilket är en blandning av grafisk design och media. Jag flyttar i mitten av september så det är ett tag kvar, men jag ser verkligen fram emot att få testa livet i England!
    Trevlig kväll!

    SvaraRadera