lördag 28 september 2013

Mamma på besök

Igår kom käraste mamma hit! Hon bjöd mig på asgod brunch med halloumi och så vandrade vi omkring i stan och köpte nödvändigheter. & klänningar! Vi åt jättegod kvällsmat på en italiensk restaurang. 
Sen gick jag för att träffa Racquel som är en tjej jag snackat med på facebook bara! Asroligt, vi gick till några pubar och sen mötte Eik & Bjorg upp oss. 
Racquels vän George tog oss till en sjukt bra klubb nere vid havet där vi träffade en kille utklädd till Pikachu bla a. När det var dags för stängning gick vi ut och Eik klättrade upp på en båt och skrek "WE'RE FROM SCANDINAVIA" och jag hoppade såklart också upp och började dansa lite tills jag trillade pladask ner på marken och D O G av skratt!

Väl hemma, runt 5 på morgonen så smsade jag som utlovat till mamma att jag var hemma och det såg ut såhär:
Nej mamma, det var inte vasaskeppet jag trillade ner från...

Idag flyttar resten av folket in i huset så det kryllar av folk som springer upp och ner i trapporna. Hissen slutade funka andra dagen här..

Mamma hjälper mig i vilket fall packa upp och köpa fler nödvändigheter. Ska gå med mina flatmates och handla mat snart. Sen ska jag och mamma hitta nån mysig restaurang. Tror det blir hemmakväll för min del idag för jag är SÅ TRÖTT hela tiden. Så mycket intryck, så många nya människor, så mycket vandrande tvärsöver stan och SÅ lite tid att bara slappna av. Har inte sovit ut en enda dag egentligen hittills..

Längtar tills på mån/tis när skolan drar igång på riktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar