tisdag 3 december 2013

christmas day care choir för musikhjälpen

Måste nämna detta ordentligt här också för detta är bara bästa grejen nånsin! Alla vet förhoppningsvis att musikhjälpens tema detta år är att 'alla tjejers rätt att överleva sin graviditet'? Aja nu vet ni! Otroligt fint ändamål.

Mina fina fina vänner i Crying Day Care Choir har spelat in en liten julskiva med fyra briljanta låtar som det går att lyssna på och ladda ner gratis HÄR. Deras gulliga dotter har fått äran att vara med på omslaget, hur fint!! Du kan också skänka ett litet bidrag till dom och om du gör det mellan 9-12 december så går alla pengar direkt till musikhjälpen! OCH för de första 100 skivorna som köps så skänks ytterligare 100 kronor till musikhjälpen (detta då av en hemlig, generös, grym person) !!

Vet inte vad ni säger men jag har inte hört talas om en finare kombo än detta. Och idag firade de 100 attending på facebook eventet (obs! gå in och joina, samt sprid till alla du känner) med att släppa en fin video också. Så lyssna på dessa två finisarna och vänta sen tills den 9 december med lite cash kvar i fickan så räddar vi världen sen, okej? Gött!



x

1 kommentar: