tisdag 15 oktober 2013

tuesday (break my heart)

Vaknade tröttare än vanligt, gjorde min goa frukost (obs! älskar frukost) och PRECIS när jag har satt mig ner och ska ta den första, bästa slurken av mitt morgonkaffe så tjuter brandlarmet igång. FUUUCK skriker jag och väntar i några sekunder på att det ska sluta. Det slutar inte. Tar på mig en tjock tröja, tar min telefon, min nyckel och går ut. Möter Eik som också står i pyjamas och ser exakt lika miserabel ut som jag. Möter diverse människor i pyjamas i trapporna och alla bara svär eller tjuter "WHYYY"!!!

Är iallafall glad att jag inte stod i bara underbrallorna som vissa andra, eller i en morgonrock. Aldrig varit så tacksam över att jag bestämde mig för att äta först och duscha sen. Brukar vara tvärtom nämligen. Tror inte ens hälften av folket i byggnaden gick ut. Och det var ingen riktig brand. Förjävla störigt var det iallafall. Blev på bättre humör av att dagens "introduction of course" mest handlade om att vi ska våga ta risker och experimentera med våra arbeten. Och äntligen en ordentlig förklaring av sammanfattningarna vi ska skriva varje vecka. Vi tittade även på en väldigt fin men kort film om Lucas Blalock som jag gillade väldigt mycket. Rekommenderar klickklickklick!!!
Efter det så gick jag till vår urgulliga administratör och fick henne att stämpla mina papper som ska skickas till student finance företaget. (som jag nyss lämnade på the post office! HURRA!) Sen så gick jag och Klara och käkade falafel med halloumi! YUM! Jag visade henne vart Beyond Retro ligger och hon köpte en urfin klänning. Jag ville gråta över ungefär tio klänningar som jag inte får köpa. Och vi hittade massvis med glittrigt! Klara gillar glitter lika mycket som jag. Himla trevligt!

Sen drack vi lite kaffe och hon bjussade på en brownie som vi delade. DOG så god! Ps. Jag förstår att te är det som britterna är bra på men HUR kan de va så dåliga på kaffe? Vad är det som är så himla svårt? Latte här smakar luft eller vatten. Jag beställde en "cappuccino"(inte värdig namnet) och den smakade som en OK latte.

Men jag ska inte klaga. Älskar den här staden. Om jag inte sagt det tillräckligt många gånger. Deras falafel är fantastiskt bra. Inte som Saras falafel på bergsgatan såklart men den är god ändå!

Skrattade åt migsjälv när jag handlade idag. Köpte bara ost. Mozzarella och halloumi. Har ev råkat bli lite vegetarian sen jag kom hit. Men det är ju bara bra.

Ikväll ska jag öla med klassen. Pepp!!

Annan konstig sak som hände idag var att jag fick ett mail där det stod att jag inte betalat hyran. Min tanke är Nä? Jag har inte fått någon som helst info på hur eller när jag ska betala hyran så... ?

Alltid nya saker att reda ut helt enkelt.

x

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar